Meer omzet door Google Ads coaching

Maak je niet druk, dit wordt geen verkooppraatje. Maar toch zal ik je in dit blog uitleggen waarom je een enorme sprong in omzet kunt maken door te gaan werken met een Google Ads coach. Mits het een goede coach is natuurlijk ;).

Huidige situatie: je doet alles zelf

Jij of je werknemer doen alles zelf en dat gaat al jaren goed. Denk je.... Hier ontstaat een typisch geval van "je weet niet wat je niet weet". De campagnes lopen door, je draait af en toe aan een paar knoppen en zo gaat het verder.

Natuurlijk plaats je nieuwe acties en producten en dat geeft je een gevoel van vooruitgang. Maar wanneer zijn de campagnes voor het laatst eens echt scherp onder de loep genomen?

Realiteit: er komt van alles tussendoor

Ik neem het je niet kwalijk, dat het gaat zoals het gaat. Het is niet meer dan logisch. Je bent verantwoordelijk voor een breed pakket aan taken en Google Ads is er daar maar één van. Je kunt niet overal tegelijk zijn en er komt van alles tussendoor.

Herken je dit?

  • Je hebt de intentie om wekelijks aan de campagnes te werken maar dit lukt niet altijd;
  • Je volgt de aanbevelingen binnen Google Ads op en hebt een gevoel van vooruitgang;
  • Je weet dat er meer uit te halen valt, maar je hebt geen idee hoe.

Wat je nodig hebt: structuur

Dit is wat er in bijna alle gevallen aan ontbreekt. De nodige structuur! Het is belangrijk om een beeld te hebben bij wat je moet doen voor optimaal succes, hoe vaak je het moet doen en welke taken welke prioriteit zouden moeten krijgen. Kortom, je kunt wel wat meer structuur gebruiken.

Hier kan ik je bij helpen

Structuur brengen is een van de meest belangrijke dingen die ik doe binnen mijn Google Ads coaching. Ga eens vrijblijvend het gesprek aan met een van de toppers uit mijn team en kijk waar de kansen liggen.

Over de schrijver
Marc de Groot begon eind jaren '90 zijn avontuur in de wondere wereld van online marketing en ondernemerschap. Marc is eigenaar van Search Cobra, mede-eigenaar van Spice Rebels en agency mentor voor ondernemers die hun online marketing agency willen laten groeien en verder professionaliseren.
Reactie plaatsen