Mijn ervaringen bij Maximum Potential 2023

Mijn ervaringen bij Maximum Potential 2023

Begin juni bevond ik me in de Mainstage in Den Bosch, waar Maximum Potential 2023 plaatsvond. Als ondernemer ben ik hier al jaren regelmatig bij aanwezig en het is altijd een evenement waar ik graag naartoe ga. Vandaag deel ik graag mijn review over deze bijzondere ervaring, waarin ik enkele belangrijke lessen heb geleerd en speciale momenten heb meegemaakt.

Doelen stellen en groter denken

Eén van de belangrijkste lessen die ik deze keer heb geleerd, werd behandeld op de laatste dag van Maximum Potential: het stellen van doelen. Hoewel ik dit al regelmatig doe, heb ik geleerd om nog groter te denken. Ik ga de lat hoger leggen en streef naar ambitieuze doelen die mij persoonlijk motiveren. Dit zal ervoor zorgen dat ik nog meer uit mezelf zal halen en mijn volle potentieel benut.

Quality time met dierbaren

Een ander element waar ik absoluut mee aan de slag wil gaan, is het spenderen van nog meer quality time met de mensen van wie ik houd. De afgelopen twee jaar heb ik hier al meer aandacht aan besteed en ik ben zeer tevreden met de mooie momenten die dit heeft opgeleverd. Ik heb bijvoorbeeld waardevolle tijd doorgebracht met mijn kinderen en partner, Astrid.

Ik heb gemerkt dat er zoveel meer mogelijk is op dit gebied. Tijdens het evenement raakte een oefening mij diep in mijn hart. We moesten een kaartje schrijven aan iemand van wie we houden, met een boodschap uit ons hart. Dit emotionele moment liet mij zien wat de echte waarden in het leven zijn en wat er werkelijk belangrijk is. Het is van groot belang om tijd en aandacht te besteden aan de mensen die we liefhebben.

Effectief Time-Management

Een verrassende ontdekking voor mij was het belang van time-management. Hoewel dit onderwerp niet centraal stond tijdens het evenement, kwam het wel enkele keren ter sprake. Gecombineerd met de grote doelen die ik mezelf gesteld heb voor de komende periode, besef ik steeds meer hoe belangrijk het is om mijn tijd goed te managen en effectiever om te gaan met mijn taken. Ik moet mezelf blijven afvragen wat ik zelf moet doen en wat ik eventueel kan delegeren. Ik ben vastbesloten om hierin nog grote stappen te zetten.

Een Dankwoord aan Maximum Potential 2023

Bij deze wil ik graag mijn dank uitspreken aan alle mensen die betrokken waren bij de organisatie van Maximum Potential 2023. Het waren enkele prachtige dagen waarin ik veel nieuwe mensen heb ontmoet. Dit evenement is altijd een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Hoewel er volgend jaar weer een editie zal zijn, plan ik altijd minstens één of twee vergelijkbare activiteiten of evenementen per jaar om mezelf scherp te houden en aan mijn persoonlijke ontwikkeling te blijven werken. Ik wissel graag af qua programma, omgeving en sprekers, maar over een paar jaar keer ik zeker terug naar de absolute toppers zoals deze op Maximum Potential te vinden zijn. En het zal je niet verbazen dat Michael daar een van is. Ik blijf zijn werk nauwlettend volgen.


Blijf op de hoogte via YouTube

Voordat ik afsluit, wil ik je eraan herinneren om mijn YouTube-kanaal te volgen. Onder de naam "Marc Onderneemt" deel ik daar al mijn ondernemerslessen en plaats ik regelmatig video's met betrekking tot Google Ads coaching voor online marketingbureaus. Vergeet dus niet om mij te volgen op LinkedIn en YouTube om op de hoogte te blijven van mijn laatste updates.

Bedankt voor het lezen van mijn review van Maximum Potential 2023. Ik wil graag nogmaals mijn waardering uitspreken voor het hele organisatieteam en de fantastische dagen die ik heb gehad. Ik kijk uit naar de volgende editie over twee tot drie jaar, en ik hoop dat jij ook betrokken zult zijn bij soortgelijke evenementen die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Tot de volgende keer!

Over de schrijver
Marc de Groot begon eind jaren '90 zijn avontuur in de wondere wereld van online marketing en ondernemerschap. Marc is eigenaar van Search Cobra, mede-eigenaar van Spice Rebels en agency mentor voor ondernemers die hun online marketing agency willen laten groeien en verder professionaliseren.
Reactie plaatsen