Agency life: exclusieve podcast serie voor online marketing ondernemers met ambitie

Wat je gaat ontdekken in deze podcast op aanvraag:


  • WAT jouw eerste stappen zijn nu je een  agency bent  begonnen
  • HOE jij de eerste 10 klanten gaat aantrekken
  • WAT je kunt doen nu je agenda te vol raakt
  • WELKE keuze je moet maken bij het gaan voor personeel of een remote team
  • HOE je hierna verder kunt opschonen, opschalen en groeien
50%
Agency life
Vul hier je gegevens in om de exclusieve podcast serie niet mis te lopen.
Claim je toegang nu
Exclusieve podcast serie Agency life

Gaat jouw agency knallen?


Met Agency life hoop ik je op weg te helpen met het opstarten of sneller laten groeien van jouw online marketing bedrijf. Ik neem in deze exclusieve podcast serie de lessen mee van de afgelopen 20+ jaar waarin ik als online ondernemer actief ben.


Zo begon in in 2001 al met mijn eerste webwinkel en stond ik in 2009 met de Thuiswinkel Award voor beste webwinkel in mijn handen (ik had een shop in luisterboeken). Sinds 2010 run ik al mijn eigen online marketingbureau en heb ik daarin vele pieken en dalen meegemaakt.


Ervaring... het blijft onvervangbaar. Maar... ik help jou graag om van mijn vele lessen te leren en om ervoor te zorgen dat jij minder struikelblokken onderweg tegenkomt terwijl jij jouw online marketing agency aan het bouwen bent. Je zult de nodige beren op de weg zeker nog tegenkomen, maar laat mij je daarin de juiste kant op sturen. Dat gaat je uiteindelijk een hoop tijd en geld besparen ;).


Begin in elk geval met het aanvragen van deze podcast serie en maak een vliegende start met een aantal van de meest belangrijke lessen die ik geleerd heb.

Maarten als nomad
‘Marc doet dit werk al heel lang en heeft het ook nog eens zo ingericht dat hij een goede balans heeft tussen werk en privé. Ik vind dat best knap, maar Marc schept nooit op over wat hij allemaal gedaan heeft. Hij staat gewoon met twee benen op de grond en geeft alleen voorbeelden van eigen successen als hij mij daarmee kan helpen.’
Maarten - White Kiwi Marketing

Claim Agency life nu volledig gratis

Mis niet langer mijn inzichten over het runnen van een online marketing agency. Mijn meest belangrijke lessen van de afgelopen twintig jaar deel ik hier met je.

50%
Agency life
Vul hier je gegevens in om de exclusieve podcast serie niet mis te lopen.
AGENCY LIFE TOEGANG AANVRAGEN
Hoe kun je de waan van de dag voorkomen